Senaste nytt

Årets sista dag!

Lördagen den 6 augusti är sista dagen som Antesbodarna har öppet för i år. Dagen till ära finns det kolbullar att köpa!

Missa inte heller dragningen i lotteriet kl. 14:00. Första pris är en stor, fin grill! Du kan fortfarande köpa lotter ute på Antesbodarna.

Vi är igång!

Missade du årets första dag på Antesbodarna? Ingen fara! Du har på dig till och med 6 augusti.

Både fäbod och kiosk har öppet kl. 11:00–16:00, tisdag–söndag (d.v.s. stängt måndagar).

Vi ses!

Glädjande nyheter

Beslutet är taget! Fäboden håller öppet under perioden 3 juli – 6 augusti under sommaren 2022. Både fäbod och kiosk har öppet kl. 11:00–16:00, tisdag–söndag (d.v.s. stängt måndagar).

Välkommen!

Ingen sommar på fäboden i år…

Tråkiga besked så här i början av sommaren… I år har vi nämligen ingen möjlighet att hålla Antesbodarna öppet. Vi hoppas dock att kunna återkomma framöver.

Men du är självklart alltid välkommen till Avasjö ändå! Besök grottan, gårdsbutiken och övernatta i vår upprustade skola!

Följ oss på Instagram @avasjoby för senaste nytt!

Missa inte lördagen 25/7

Då är det full fart på Antesbodarna!

Från kl. 11:00 finns Emilia Nilsson, som kom trea i Sveriges Mästerkock 2019, på plats på fäboden och lagar kolbullar över öppen eld.

Kl. 14:00 delas fjolårets kulturstipendium ut på fäbodvallen.

Kom till Antesbodarna och köp dig en god kolbulle och njut av fäbodlivet! ☀️

Kulturstipendium och vandring

Glada nyheter! Antesbodarna har blivit fjolårets kulturstipendiat i Åsele kommun. Detta innebär att vi får ett stipendium på 3 000 kronor från kommunen.

Vandra till fäboden

Varje lördag kl. 11 under perioden Antesbodarna har öppet kommer vi att ha en vandring från skolan i Avasjö till Antesbodarna. Pris 50 kronor per person och då ingår dryck vid ankomst till fäboden. Samling vid skolan i Avasjö.

Missa inte våra gulliga små killingar! 😍

Då kör vi!

I morgon är det dags att dra igång årets säsong!

Ni har väl inte missat annonsen i de lokala bladen i Åsele, Dorotea och Vilhelmina samt i lokaltidningen för södra Lappland?!

Säsongen 2020

Sommaren närmar sig och därmed också en sommar på fäbodvallen!

Vi har nu fått ok av kommunen att köra ännu en säsong på Antesbodarna. Det är dock oerhört viktigt att vi alla hjälps åt att följa Folkhälsomyndighetens riktlinjer för att minimera risken för smittspridning. Därför ber vi er alla att stanna hemma vid minsta symptom. Tänk också på att hålla avstånd till andra besökare när ni är kommer till Antesbodarna.

Fäboden kommer att hålla öppet 7 juli – 2 augusti. Vi har öppet tisdag–söndag, kl. 11:00–16:00.

Vi ses där!